sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Radio on vaikuttava media

Kolehtiesittelyitä tehdessä oppii paljon. Sekä kolehtikohteesta että 150-200 sanan teksteistä, joilla kohteesta kertoo seurakunnalle. Oman luovuutensa rajojakin pääsee koettelemaan.
      Kiitos siitä, että opetatte meille Jumalan Sanaa. Ponnistelunne tuottavat hedelmää Jumalan kunniaksi! Tämän Sansan ystävänpäivätervehdykseen sisältyneen, Intiasta saadun kuuntelijapalautteen otin tämänpäiväisen kolehtiesittelyn pohjaksi. Tänään kolehti kerättiin radiolähetystyöhön Intian vähemmistökielille Sansan kautta.
     Medialähetystyötä tekevä Sansa tukee Intiassa 15 kielellä tehtäviä kristillisiä radio-ohjelmia. Noiden 15 kielen joukossa on sekä suuria kieliä että vähemmistökieliä. Suomen kieli kuuluisi reilun 1,2 miljardin asukkaan Intiassa vähemmistökielten joukkoon, koska Intiassa kieli on pieni, jos sitä puhuu enintään viisi miljoonaa ihmistä.
     Sansan tekemä radiolähetystyö on muuttanut intialaista yhteiskuntaa. Siihen tuo kuuntelijapalautekin viittasi. Vaikka työtä on paljon eivätkä edistysaskeleet ole loikkia, on rohkaisevaa nähdä edistystä tapahtuvan. Koko ajan. Ja siinä me seurakuntalaiset saamme olla mukana.
     Enemmänkin: Lähetystyössä meidän seurakuntalaisten täytyy olla mukana. Se on meidän tehtävämme ja velvollisuutemme kristittyinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti